products

Τα άσπρα PP ποτίζουν την κασέτα αντικατάστασης φίλτρων για το φίλτρο συστημάτων φίλτρων νερού/ιζημάτων PP για το σύστημα RO

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Coprite
Πιστοποίηση: CE,CB,GS,ISO9002
Αριθμό μοντέλου: PP - 10
Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs
Τιμή: 0 - 5 usd/pc
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο πλαίσιο
Χρόνος παράδοσης: 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: εβδομάδα 100000 PC
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: PP Χρώμα: Λευκό
Μέγεθος: 10 ίντσες Χρήση: Οικιακό Pre-Filtration
Αντικατάσταση: 6 Monthes Εσωτερικό Dia: 28mm

Περιγραφή προϊόντων

Κασέτα φίλτρων PP

 

 

Η κασέτα PP είναι ατοξική ανουσιότητα των μορίων πολυπροπυλενίου, μέσω του λειωμένου μετάλλου θερμότητας, μετάξι, έλξη, δέχεται στο σωληνοειδές φίλτρο διαμόρφωσης. Το κύριο υλικό είναι πολυπροπυλένιο πρώτιστα. Όχι μόνο ευρέως χρησιμοποιείται στην κατεργασία ύδατος, το φίλτρο νερού και το σύστημα αντίστροφης όσμωσης για να αφαιρέσει τα βακτηρίδια, το βαρύ μέταλλο, τη σκόνη και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Έχει επίσης τη σημαντική χημική συμβατότητα, η οποία χρησιμοποίησε στους ισχυρούς όξινους, ισχυρούς αλκαλικούς και οργανικούς διαλύτες. Δυνατότητα μεταφοράς, μακριά ζωή υπηρεσιών και χαμηλότερο κόστος.

 

Χρησιμοποιώντας το πολυπροπυλένιο βαθμού τροφίμων 100% (PP) ως υλικό, η κασέτα φίλτρων δεν περιέχει κανέναν βρέχοντας πράκτορα, διαλύτη, τους αντιστατικούς πράκτορες ή τους συνδέσμους. Το στρώμα επιφάνειας της κασέτας φίλτρων έχει ως σκοπό να είναι χαμηλή πυκνότητα για να βεβαιώσει την υψηλή ρύπος-κρατώντας ικανότητα, ενώ το εσωτερικό στρώμα είναι υψηλότερη πυκνότητα για να κρατήσει το ακριβές ποσοστό μικρού για να σταματήσει τα μικρά μόρια. Κατόπιν ο τύπος πυκνότητας είναι υψηλότερη επίδραση διήθησης 30% έπειτα ο γενικός τύπος.

 
Όνομα στοιχείων Το ίζημα PP λειώνει την ανθισμένη κασέτα φίλτρων Υλικό φίλτρων πολυπροπυλένιο microfiber 100% (PP)
Λεπτομέρεια φίλτρων (μm) 1μm~100μm Μέγεθος πόρων, μm 0,2, 0,45, 1,0, 3,0, 5,0, 10, 20
Διάμετρος φ65mm Αποδοτικότητα αφαίρεσης μορίων (%) > 80
Μήκος 10 ″, 20 ″, 30 ″, 40 ″ Μέγιστη λειτουργούσα θερμοκρασία 60℃ (0.21Mpa)
 

 

 

  • Καθολική 10 ίντσα ενεργοποίησε το φίλτρο φραγμών άνθρακα, φίλτρο ιζημάτων πολυπροπυλενίου, ευθύγραμμη κασέτα φίλτρων. Βελτιώνει το γούστο και τη σαφήνεια διατηρώντας τις ευεργετικές θρεπτικές ουσίες με τη μείωση του χλωρίου, λεπτό ίζημα, μυρωδιά, βούρκος, σκουριά.
  • Αφαιρεί τους ανεπιθύμητους και ενδεχομένως επιβλαβείς πλωτούς μολυσματικούς παράγοντες, τα μόρια, τις χημικές ουσίες και το μικροοργανισμό. Υψηλή αποδοτικότητα και υψηλή ικανότητα εκμετάλλευσης ρύπου για την πιό μακροχρόνια διήθηση και λιγότερες αντικαταστάσεις.

 

Εφαρμογή:

(α) ισχύστε για το πόσιμο νερό στη καθημερινή ζωή

(β) εξαιρετικά-καθαρά συστήματα ασφαλείας εξοπλισμού νερού

(γ) νερό πετρελαιοφόρων περιοχών

(δ) χημικά υγρά

(ε) επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση πετρέλαιο

(φ) χημική βιομηχανία

(γ) ιατρική, και βιομηχανία τροφίμων υγρό filtration.etc.

 

 

Η σημασία το καθαρό νερό
Το νερό είναι κρίσιμο για την κατάλληλη πέψη τροφίμων, την υγεία νεφρών, τη λειτουργία εγκεφάλου, την υγεία αίματος, την κοινή λειτουργία, και περισσότερους. Είναι σημαντικό να σιγουρευτεί ότι το νερό που πίνετε είναι απαλλαγμένο των μολυσματικών παραγόντων. Ευτυχώς, η χρησιμοποίηση μιας συσκευής διήθησης νερού Watt θα εξασφαλίσει συνεπή ποιότητα για τις όλες ανάγκες σας κατανάλωσης και μαγειρέματος. Στην πραγματικότητα, όταν χρησιμοποιείτε τις υψηλής ποιότητας επικυρωμένα συσκευές και τα φίλτρα κατεργασίας ύδατος των Watt, το νερό σας θα είναι χωρίς γούστο και μυρωδιές χλωρίου, μόρια, και πολλούς άλλους μολυσματικούς παράγοντες που μπορούν να είναι καταστρεπτικοί στην υγεία σας.

 

 

1$ος-PP, 5micronremove η άμμος, λάσπη, ίζημα, σκουριά, και άλλα μόρια.

2$ος-GAC/UDF, κοκκώδες ενεργοποιημένο carbonabsorbs χλώριο, χρώμα, οργανικοί μολυσματικοί παράγοντες και κακά γούστα.

3$ος-CTO, συμπίεση ενεργοποίησε carboncompletely absobs το χλώριο, το χρώμα, τους οργανικούς μολυσματικούς παράγοντες και τα κακά γούστα.

4$ος-UF, υπερβολική κοίλη ίνα διήθησης membraneremove τα βακτηρίδια, παράσιτα, ιός,

5$ος-T33, ενεργοποιημένος ο θέση άνθρακας filterimprove το γούστο νερού και κρατά φρέσκος.

 

 

Τα άσπρα PP ποτίζουν την κασέτα αντικατάστασης φίλτρων για το φίλτρο συστημάτων φίλτρων νερού/ιζημάτων PP για το σύστημα RO

Τα άσπρα PP ποτίζουν την κασέτα αντικατάστασης φίλτρων για το φίλτρο συστημάτων φίλτρων νερού/ιζημάτων PP για το σύστημα RO

Στοιχεία επικοινωνίας
sunny sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618758414299

WhatsApp : kokowaterpurifier