products

Οικιακό Pre-Filtration στάμνα καθαρισμού νερού, κανάτα φίλτρων νερού φθοριδίου ΩΣ υλικό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Coprite
Πιστοποίηση: CE, CB,GS, ISO9002
Αριθμό μοντέλου: BP100A
Ποσότητα παραγγελίας min: 55pcs
Τιμή: 1-52USD/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο πλαίσιο
Χρόνος παράδοσης: 6-10 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 51646PCS/week
Λεπτομερής ενημέρωση
Το στοιχείο: BP100A Υλικό: Καπάκι PP, Body AS, λαβή ABS
Ικανότητας: 2.5L Χαρακτηριστικό γνώρισμα: φορητός, περιβαλλοντικός
Χρώμα: Λευκό PH: 7.8-10.0

Περιγραφή προϊόντων

Οικιακό Pre-Filtration αλκαλική στάμνα φίλτρων νερού φίλτρων νερού τιμών

 

 

1. Περιγραφή: Αλκαλική στάμνα νερού

    

Η τεχνολογία διήθησης γρήγορος-ροής χρήσεων σταμνών νερού Filtrete για να γεμίσει τη στάμνα με το φρέσκο, μεγάλος-δοκιμάζοντας νερό, μέχρι τρεις φορές γρηγορότερα από τις παραδοσιακές φιλτράροντας στάμνες. Το Filtrete στάμνα 8 φλυτζανιών λαμβάνει το λιγότερο διάστημα από τις παραδοσιακές φιλτράροντας στάμνες 8 φλυτζανιών, και μπορεί να μεταχειριστεί μέχρι 50 γαλόνια (189 Λ) του νερού πριν από κάθε αλλαγή φίλτρων 1,5 μήνα. Και, ένας δείκτης σας παρουσιάζει πότε είναι χρόνος να αντικατασταθεί το φίλτρο, παίρνοντας μαζί την εργασία εικασίας. Είτε στο σπίτι, το κολλέγιο, είτε το γραφείο, η αναμονή για το μεγάλο δοκιμάζοντας νερό τελειώνει.

Αυτή η όμορφη, λεπτός-σχεδιασμένη, διαστημικός-αποδοτική στάμνα επίσης εύκολα ταιριάζει στην πόρτα ψυγείων – ακόμα και dorm ψυγεία δωματίων. Η στάμνα νερού Filtrete μειώνει το ίζημα και το γούστο και τη μυρωδιά χλωρίου από το νερό βρύσης. Όχι μόνο για το πόσιμο νερό, χρησιμοποιήστε το νερό σταμνών νερού Filtrete σας για τον καφέ σας, τσάι, δοσολογία διατροφής των βρεφών, που μαγειρεύει, και ανάγκες ψησίματος.

 

2. Προδιαγραφές

 

3. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

Ικανότητα της στάμνας: 2.5L/3.5L
Ζωή χρήσης της κασέτας φίλτρων: 2500L-3000L
PH: 7.8-10
ORP: - 1200mv

 

 

4. Λειτουργία:

 

1)Πλαστικό: το καπάκι σταμνών νερού είναι PP, το σώμα σταμνών νερού είναι ΩΣ, η στάμνα νερού είναι handly ABS
2)Εσωτερικό υλικών: 7 βιο υλικά pH: 8.5-9.4 ORP: - 180 MV σε -250MV
3)Το Alkalescence (αδύνατος αλκαλικός όρος) διαλύει το οξύ, αποβάλλει το τοξικό προϊόν και ενισχύει την ασυλία.
4)Αρνητικές δυνατότητες (αντιοξειδωτικές): αφαιρέστε τους υπερβολικούς ελεύθερους ριζοσπάστες. Είναι σε θέση να πάρει την αποτελεσματική πρόληψη και την καταπολέμηση ενάντια στις γεροντικές πινακίδες,
Parkinson, καταρράκτες, αρτηριακή σκλήρυνση, εγκεφαλική αποπληξία, κακοήθης αλλαγή του κυττάρου, κ.λπ. που προκαλείται από τους ελεύθερους ριζοσπάστες.
5)Τα μικρά μόρια μειώνουν το λιπίδιο, τη πίεση του αίματος και την καραμέλα αίματος με την έξοχος-ισχυρή δύναμη διάλυσης, τη δύναμη γαλακτωματοποίησης, και τη δύναμη διείσδυσης.
6)Για να συμπληρώσει τα στοιχεία της ζωής: ιχνοστοιχεία και μεταλλεύματα. Η στάμνα είναι σε θέση να απελευθερώσει το σίδηρο, τον ψευδάργυρο, το ιώδιο, το ασβέστιο και άλλα διάφορα μεταλλεύματα.
 

5. Φίλτρα κασετών:

 

1). Εσωτερικό υλικών: Άνθρακας και ρητίνη ινών

2). Ο άνθρακας ινών είναι η εξωτερική επένδυση ντυμένου του ακρίβεια φίλτρου ινών. Μπορέστε να εκτελέσετε την υψηλή αποδοτικότητα και τη μακριά ζωή χρήσης της προσρόφησης. Το εξωτερικό στρώμα της δομής φίλτρων ινών μπορεί να εμποδίσει τα μόρια ρύπανσης. Το εσωτερικό μέρος του φίλτρου μπορεί να αποτρέψει τη ρύπανση και micro-pollutants σκονών άνθρακα

3). Η διαδικασία ιονικής ανταλλαγής διηθείται το νερό μέσω των χάντρα-όπως σφαιρικών υλικών ρητίνης (με εναλλαγή ιόντων ρητίνες). Τα ιόντα στο νερό ανταλλάσσονται για άλλα ιόντα που καθορίζονται στις χάντρες. Οι δύο πιό κοινές με εναλλαγή ιόντων μέθοδοι μαλακώνουν και deionization.


6. Ενεργειακό φίλτρο:

 

 

1. Εσωτερικό υλικών: 7 βιο υλικά pH: 8.5-9.4 ORP: - 180MV σε -250MV

2. Το Alkalescency (αδύνατος αλκαλικός όρος) διαλύει το οξύ, αποβάλλει το τοξικό προϊόν και ενισχύει την ασυλία.

3. Αρνητικές δυνατότητες (αντιοξειδωτικές): αφαιρέστε τους υπερβολικούς ελεύθερους ριζοσπάστες που είναι σε θέση να πάρει την αποτελεσματική πρόληψη και την καταπολέμηση ενάντια στις γεροντικές πινακίδες, Parkinson, τους καταρράκτες, την αρτηριακή σκλήρυνση, την εγκεφαλική αποπληξία, την κακοήθη αλλαγή του κυττάρου, κ.λπ. που προκαλείται από τους ελεύθερους ριζοσπάστες.

4. Τα μικρά μόρια μειώνουν το λιπίδιο, τις πιέσεις του αίματος και την καραμέλα αίματος με την έξοχος-ισχυρή δύναμη διάλυσης, τη δύναμη γαλακτωματοποίησης, και τη δύναμη διείσδυσης.

5. Για να συμπληρώσει τα στοιχεία της ζωής: Τα ιχνοστοιχεία και τα μεταλλεύματα η στάμνα είναι σε θέση να απελευθερώσουν το σίδηρο, τον ψευδάργυρο, το ιώδιο, το ασβέστιο και άλλα διάφορα μεταλλεύματα.

 

 

 

Οικιακό Pre-Filtration στάμνα καθαρισμού νερού, κανάτα φίλτρων νερού φθοριδίου ΩΣ υλικόΟικιακό Pre-Filtration στάμνα καθαρισμού νερού, κανάτα φίλτρων νερού φθοριδίου ΩΣ υλικό

 

Οικιακό Pre-Filtration στάμνα καθαρισμού νερού, κανάτα φίλτρων νερού φθοριδίου ΩΣ υλικό

Στοιχεία επικοινωνίας
koko