products

15 καυτά φίλτρα νερού ντους πώλησης του σκηνικού Αμαζονίου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ZheJiang Κίνα
Μάρκα: coprite
Πιστοποίηση: CE ROHS
Αριθμό μοντέλου: Kk-tp-11B
Ποσότητα παραγγελίας min: 500
Τιμή: 3.8$ per pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΚΙΒΩΤΙΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης: 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 10 000 PC ανά ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Στάδια: 15 ΣΤΑΔΙΑ συσκευασία: το πλαίσιο χρώματος
Δωρεάν δώρο: ΝΤΟΥΣ ΚΑΠ Ή ΤΕΦΛΌΝ ΤΑΙΝΊΑ ΚΑΘΑΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ: 10 000 ΓΑΛΟΝΙ

Περιγραφή προϊόντων

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

1. Κάθε κασέτα θα διαρκέσει για 6 μήνες. Αν και, μερικές φορές το φίλτρο θα πρέπει να αντικατασταθεί πιό σύντομα λόγω της ποιότητας νερού στην περιοχή σας. Εάν το νερό σας είναι πολύ βρώμικο, κατόπιν το φίλτρο θα πρέπει να αλλαχτεί συχνότερα. Η προσωπική σύστασή μας είναι να αλλάξουμε την κασέτα μόλις παρατηρήσετε μια αλλαγή στην ποιότητα νερού.

2. Παρακαλώ αφήστε το νερό να τρέξει μέσω του φίλτρου για 5-10 λεπτά για να αφαιρέσει πριν τη χρήση οποιαδήποτε συγκέντρωση σκόνης άνθρακα.

3. Λόγω του καθαρότερου, καθαρότερου νερού, το φίλτρο είναι μια ιδανική επιλογή για τα λούζοντας παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.

4. Το φίλτρο είναι μεγάλο για καλά το νερό δεδομένου ότι αφαιρεί τα υπερβολικά βαριά μέταλλα.

5. Αυτό το φίλτρο είναι επίσης μια καλή επιλογή για εκείνους που δεν χρειάζονται ολόκληρο ένα σύστημα διήθησης νερού σπιτιών αλλά ακόμα θέλουν να φιλτραρίσουν το νερό ντους.

6. Η κατοικία του φίλτρου αποτελείται από το ανθεκτικό παχύ πλαστικό με το επίστρωμα χρωμίου στην επιφάνεια.

15 καυτά φίλτρα νερού ντους πώλησης του σκηνικού Αμαζονίου

15 καυτά φίλτρα νερού ντους πώλησης του σκηνικού Αμαζονίου

 

ΓΡΑΜΜΉ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 

15 καυτά φίλτρα νερού ντους πώλησης του σκηνικού Αμαζονίου

 

Το υλικό που βάζουμε μέσα στην κασέτα μπορεί να οργώσει 15 στάδια 

ΣΤΑΔΙΑ ΔΙΗΘΗΣΗΣ:

✔ Τα φίλτρα με τον κοκκοποιημένο ενεργοποιημένο άνθρακα καρύδων είναι η καλύτερη λύση για την αφαίρεση ραδιενεργών ιώδιο-131, του χλωρίου, chloramine, trihalomethanes, των χημικών ουσιών, των ακαθαρσιών, και των πτητικών οργανικών χημικών ουσιών το (VOCs) από το νερό.

✔ Μια μοναδική δομή του βαμβακιού πολυπροπυλενίου στο φίλτρο μας, με μια επιφάνεια 3-8 φορές μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα φίλτρα, είναι πολύ περισσότερο αποτελεσματική στην αφαίρεση των θολουρών, των ιζημάτων, της σκουριάς, και των βακτηριδίων.

Το MEDIA διαδικασίας ✔ KDF (κινητικό Fluxion υποβάθμισης) (kdf-55) είναι high-purity κόκκοι χαλκός-zinс που προορίζονται για να μειώσουν τη μόλυνση βαριών μετάλλων, το χλώριο, και το σουλφίδιο υδρογόνου στο νερό, που χρησιμοποιεί μια oxidation-reduction αντίδραση.

✔ Το θειώδες άλας ασβεστίου είναι 100 φορές αποδοτικότερο από τον ενεργοποιημένο άνθρακα στην αφαίρεση του χλωρίου και των βαριών μετάλλων όπως ο μόλυβδος, ο σίδηρος, ο υδράργυρος, το κάδμιο, και το αργίλιο.

✔ Οι αλκαλικές κεραμικές σφαίρες αποτελούνται από όλα τα φυσικά μεταλλεύματα που προορίζονται για να ενισχύσουν και να αναζωογονήσουν το νερό στην κατοικία σας. Η αντιοξειδωτική δύναμη θα ωθήσει το ανοσοποιητικό σύστημα σας και θα διατηρήσει τη βέλτιστη υγεία του σώματός σας.

✔ Οι μαγνητικές ενεργειακές κεραμικές σφαίρες είναι ένα σύνολο φυσικού tourmaline, φυσικές πέτρες γερμανίου. Η επίδρασή τους είναι ότι της μακρινής υπέρυθρης θεραπείας, ο υγιής αγωγός δερμάτων και τρίχας, τοξινών και αποβλήτων από το σώμα, αύξησε την περιεκτικότητα σε οξυγόνο στο αίμα, και ώθησε την ασυλία.

✔ Οι νανο ασημένιες αντιβακτηριακές κεραμικές σφαίρες είναι πλούσιες σε ασημένια ιόντα που σκοτώνουν τα βακτηρίδια και συλλαμβάνουν τη βακτηριακή αύξηση μέσω του αντιστεμένος και φονικοί χρυσοί σταφυλοκόκκου και colibacillus.

⬗ Τα στρώματα τοποθετούνται μεταξύ του πλέγματος χάλυβα και στις δύο πλευρές του φίλτρου που ενεργούν όχι ακριβώς όπως μια προστασία αλλά ως τελικό φίλτρο για να αφαιρέσουν τη σκόνη και άλλα μεγαλύτερα μόρια από τη ροή του νερού.

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 

50PCS το /CARTON 

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 47*47*28CM 

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 20KGS 

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ COEM 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
vini

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613646678709

WhatsApp : kokowaterpurifier